zlatan och toalettbesök !

Gammal bild !


vem får inte gå in på systeeemet ?!!
hunden, katten, ZLATAN ! hunden  katten, ZLATAN !!!!!!!!!

okej, om jag nu har åtminstonde en läsare så kommer nog denna person sluta läsa min blogg efter detta inlägget om FOTBOLL !  men det är ett måste.
är man en stolt svensk fortfarande ? NEJ.
sverige är nog ett av de sämsta lagen, av det lilla jag vet om fotboll. för det enda dom gör är att gråta över sina brutna naglar och passar fel. zlatan då, var inte han nyss världens bästa fotbollsspelare ? han gör ju ingenting som är bra på planen. gå hem och lägg dig zlatan, du borde satsa på curling istället !
nej från och med idag, denna kväll, this moment, sveriges nationaldag, tänker jag aldrig mer beskåda denna patetiska, tidskrävande sport typ.

nu när vi ändå är på detta humöret kan vi ju ta upp ett annat problem. att vi alla behöver gå på toaletten för naturens behov är ju ett känt faktum.. men hur mycket tid per dag slösar man egentligen för att va på toaletten ? om vi säger att man går på toaletten fyra gånger per dag och det tar tre minuter tre av dom gångerna, och tio en gång. då tar det ungefär tjugofyra minuter per dag som man är på toaletten. tjugofyra minuter gånger dagar det är i veckan blir  ungefär hundrasextioåtta minuter per vecka som man spenderar på toaletten. vad det blir under ett år orkar jag inte räkna ut. men detta är ett problem vi har people. we need to think outside the box !!


♣ Paulizhh & helga

Kommentarer
Postat av: cassandra

hahahahaha, gillar dina toalettbesök åsikter ;) haha! sen fick jag med damp på zlatan (hela laget med förrutom) men vafan, visa nu varför du tjänar så mycket pengar din lille bajs! jag fick damp.. haha ;D<3

2009-06-07 @ 01:08:32
URL: http://casss.blogg.se/
Postat av: Noemi

TACK gurkan <33

du är en redigt fin kvinna själv <333

2009-06-07 @ 01:21:17
URL: http://najomi.blogg.se/
Postat av: cassandra

sv; haha du har helt rätt paulina! ;D<3

2009-06-07 @ 13:17:51
URL: http://casss.blogg.se/
Postat av: cassandra

sv; haha du har helt rätt paulina! ;D<3

2009-06-07 @ 13:17:52
URL: http://casss.blogg.se/
Postat av: c h i c c a.

haha du e INTE på toa 4 ggr om dan paulinus:D 10 gånger bast i skolan:P<3

2009-06-08 @ 07:03:58
URL: http://cristinasavina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0